Her finner du linkene til sendinger som går på Youtube og Facebook.

Det er besluttet å innføre gågater på lørdager frem til den vanlige sommerstengning av gater i sentrum. Årsaken til lørdagstengningen er situasjon rundt koronaviruset og våre trange gater. Det vil bli skiltet.

Barnehagene vil i løpet av to uker trappe opp til ordinær åpningstid.

Uke 21: Klokka 7.30-15.30

Uke 22: Klokka 7.30-16.30

Barnas Kragerøsang:

"Noen av oss bor i ett hus nære vannet

Og andre bor i blokk eller ute på landet.

I byen og på øyene skal unger ha sin barndom.

Fra Sannidal til Jomfruland og alt som er i mellom

Vi er barn av Kragerø,

Og dette er vår sang!

Vi er fra mange land

Men bor i Kragerø!"

Kragerø kommune har nylig gjennomført ny anbudsrunde for levering av varmmat til Marienlyst sykehjem.

Her er en statusoppdatering over de viktigste endringene og oppmykningene i koronatiltakene i Kragerø kommune samt myndighetenes oppmykningsplan.

I tråd med bestemmelser gjort av nasjonale myndigheter åpner de offentlige skolene i kommunen fra kommende uke (uke 20)

Mengder av plastpellets har de siste ukene kommet i land langs kysten i Oslofjorden. Vi trenger din hjelp for å få oversikt over omfanget og for å finne kilden til utslippet.

Helsestasjon, skolehelsetjenesten og HFU skal tilbake til normal drift, men det er enkelte oppgaver som skal prioriteres.