Den populære realityserien Farmen, som går på TV2, skal som sikkert mange allerede har fått med seg, ha innspilling på Lundereid gård i Sannidal i år.

Politikerne i Kragerø kommune har vedtatt at det skal fremmes en forskrift for Jomfruland før den eksisterende lokale forskriften for offentlige friluftsområder i Kragerøskjærgården fra 1988 ønskes avskaffet.

Jomfrulandsutstillingen 2019 har åpent hver dag fra 11-16 frem til 11.august.

Kragerø kommune ønsker samarbeid med profesjonelle utleiere om fremskaffelse av gode utleieboliger som et supplement til kommunens egne utleieboliger. Aktuelle beboere for tilvisning av bolig vil primært være økonomisk vanskeligstilte på boligmarkedet.

Erling Laland er ansatt som rektor ved Levangsheia skole.

Biblioteket har nå endret åpningstider for sommeren.

Alle SFO’ene i kommunen er påmeldt Matjungelen med oppstart høsten 2019.

Oppdatering 18.06.2019:

Kokevarselet er opphevet for alle abonnenter.

Det er ikke funnet spor av bakterier i drikkevannet.

For å søke plass ved Kragerø kulturskole neste skoleår må det søkes om plass innen 20.juni.

Til info har Telemark vaksinasjonssenter sommerstengt i ukene 30 og 31.