Det ligger ute en spørreundersøkelse for befolkningen i Kragerø om planlagt direkterute for buss mellom Kragerø og Grenland. Nå kan du være med å bestemme tidspunktene på en ny bussrute. Kragerø kommune oppfordrer alle innbyggere til å besvare denne undersøkelsen.

Vi vil minne om at det er innført sommertakster på parkering fra 1. juni til 31. august. Prisen er kr. 22,- pr time.

Det er også endret tillatt parkeringstid på Kirketomta og Danskekaia fra 10 timer til 4 timer i samme tidsrom.

Du får utlevert plastsekker for innsamling på servicesenteret i Kragerø kommune, og flere andre steder beskrevet på Kystlotteriets hjemmeside. Telemark har en lang kystlinje, og vi er opptatt av å bevare den på best mulig måte.