Onsdag 21 november avholdes det informasjons- og dialogmøte på Sannidal ungdomsskole. Frist for påmelding til dialogmøte er søndag 11. november

Den store dagen nærmer seg, og det er innspurten for prosjekt meråpent bibliotek. I den forbindelse ser vi oss nødt til å holde stengt 12. - 17. november så vi kan få ryddet lokalene. Vi ønsker alle velkommen tilbake mandag 19. november!

Svømmehallen er nå åpnet etter en omfattende renovering av garderober og dusjer.

Rådmannen har lagt frem sitt forslag til budsjett for 2019 samt økonomiplan for 2019- 2022.

Statens strålevern vil med dette informere om at det fra 1. november kommer jodtabletter til salgs på apotekene.

Nytt og bedre busstilbud mellom Kragerø og Grenland fra 15. oktober med flere avganger! Passer jobbpendlere bedre.

Kulturkontoret presenterer med brosjyren «Aktiv fritid i Kragerø kommune» aktiviteter som ivaretar kulturelle og sosiale behov.

Du vil nå finne Boligkontoret i 3 etg. i administrasjonsbygget på Tangen. Adresse er Gamle Kragerøvei 12.

Influensavaksiner er nå tilgjengelig på legekontorene i Kragerø.

Tiden er inne for utdeling av årets hederspriser. Kragerø kommune ønsker engasjement for å få inn forslag på kandidater til Håndverkerpris, Byggeskikkspris og Tilgjengelighetspris.