Vedrørende rammeavtale for innleie av maskiner, utstyr og personell 2022

Faktura for 3. termin 2021 vil bli sendt ut i oktober med forfall 20.11.2021. Månedsfaktura kommer som vanlig.

Onsdag 29. september kl.14.00 skal forestillingen Lalla og Rose og de vises på kinoen. Forestillingen er gratis og det er påmelding til Servicesenteret, Kragerø kommune. Vi har satt en grense på 100 billetter.

Befolkningen i Kragerø kommune kan fortsatt henvende seg til vaksinetelefonen for timebestilling pr. telefon 90741755. Vaksinetelefonen er åpen daglig mellom kl.9-14.

I uke 36 hadde Helle skole besøk fra Vinje kommune. Ordfører Grunde Knudsen ønsket velkommen til de fremmøtte.

Formålet med innbyggerundersøkelsene er å avdekke hvordan lokalbefolkningen oppfatter at turismen påvirker dem, og hvilke tanker og ønsker de har for videre utvikling.

Venner av Armenia, kunstnere og Kragerø kommune arrangerer en konsert i Kragerø kirke lørdag 25. september. Medvirkende er Laila Thortveit, sopran, Mariam Kharatyan, klaver, Robert Carding, orgel og Kragerø Kantori. Konserten er støttet av Norsk Kulturråd

Ungdom over 16 år bestemmer selv. Vaksinasjon i aldersgruppen 12- 15 år krever samtykke fra begge foresatte.

Regjeringen har nå besluttet å tilby en tredje 3. dose koronavaksine til pasienter med alvorlig svekket immunforsvar.

Kragerø kommune har utlyst konkurranse om følgende brøyteroder:

- Helle
- Stabbestad
- Tåtøy
- Kjølebrønd
Det kan gis tilbud på en eller flere roder.
Tilbudet leveres elektronisk