Kragerø vil lørdag få overrakt en helt spesiell kunstgave, nemlig en armensk Khachkar gitt av Hovhannes Bayadjan. Hovhannes er bosatt i Kragerø og kommer opprinnelig fra Armenia.

Det er nå anledning for næringsdrivende, med registrert organisasjonsnummer, å søke om parkeringskort for parkering på kommunale avgiftsbelagte parkeringsplasser i Kragerø sentrum.

Kragerøskolene har innført nytt permisjonsreglement for elever. Det nye permisjonsreglement forholder seg til Opplæringsloven og skal bidra til å redusere fraværet i grunnskolen.

Onsdag 19.09.2018 vil vannet kunne bli borte en kortere periode på Sjåen. Vannet kan bli borte mellom kl.12:00 og 14:00.

Kragerø kommune informerer om at det er planlagt et prøvefiske i uke 38/39 (19.9. – 24.9.2018).

Kragerø kommune vil onsdag 12/9 utbedre en vannlekkasje ved Hestøya, nær Delecto. I forbindelse med dette kan VAR måtte stenge vanntilførselen for å få utbedret lekkasjen

Drømmer du om å lage film? Har du lyst til å lære om hvordan profesjonelle filmfolk jobber?

Fra 17.09.2018 vil ikke bybussen gå til Store Ringvei. Bussen stopper ved Kalstadveien. Dette er i forbindelse med vann- og avløpsrehabilitering som vil holde på et års tid fremover.

Kragerø kommune melder om at drikkevannet i Tevannsbakken og Fugleheia er friskmeldt. Varsel om «pålegg om koking» gitt 6.september oppheves.

Etter avtale med gruppeledere avlyses møtene i Administrasjonsutvalg/Formannskap den 11.9 og Kommunestyremøtet den 13.9Det skal avholdes tre begravelser i Kragerø Kirke. Begravelsene skal foregå tirsdag 11., torsdag 13. og fredag 14.