Nyheter om arealplanlegging

Kommunens planavdeling legger her ut korte nyhetsoppdateringer om pågående aktivitet med relasjon til arealplanlegging og arealdisponeringen i kommunen. Artiklene ligger kronologisk etter oppdateringsdato.

Klikk på nyhetsoverskriften for å lese hele artikkelen.

Reguleringsplan for del av Stabbestad sentrum (Stabbestadbrygga) legges ut for høring og  offentlig ettersyn i perioden 22.12.2018 - 08.02.2019.

Reguleringsplan for Heia vil regulere et område like syd for golfanlegget. På området planlegges 30 - 45 frittliggende fritidsboliger.

For Kammen ble det vedtatt reguleringsplan for fritidsboliger i 2016 for inntil 70 fritidsboliger. Det varsles nå oppstart av planendring med sikte på en endret bebyggelsesstruktur. I tillegg ønskes fjernet samtidighetskrav for etablering av golfbilvei/gangadkomst til bryggeanlegg i Vrakvika. Et område regulert for fotballanlegg utgår, denne delen av planen oppheves.

For begge planene må merknad til disse oppstartsvarselet leveres innen 22.01.2019.

Det varsles oppstart for reguleringsplan på Kragerø Resort og på Stabbestranda/Beach Club. Merknader til oppstartsvarselet må leveres innen 17.12.2018.

Ny, begrenset tilleggshøring av endringer i planforslaget. Frist for innspill er 06.desember 2018.

Trond Hjellvik
Ingeniør/Arealplanlegger