Trekanten barnehage

Trekanten 2Trekanten barnehage er en tre avdelings barnehage. 

Vi holder til midt i hjerte av Kragerø sentrum, i et bygg som blir kalt Trekanten. Her har vi vært siden 2010.

Bygget var opprinnelig ikke tiltenkt barnehage, men vi er godt fornøyde med lokalene som er blitt tilpasset til vårt bruk, og passer både for små og store barn. Uteområdet vårt er ikke så stort, og vi er derfor på tur hver dag. Det gir oss mange flotte opplevelser!

Ved å ligge midt i sentrum av byen har vi mange muligheter til å oppdage alt det fine Kragerø har å by på. Kragerø har en fantastisk skjærgård og det benytter vi oss av. Ferjeturer ut til skjærgården, Jomfruland om høsten og våren er fantastisk. Skåtøy og Skåtøy barnehage besøker vi jevnlig igjennom året. Noen ganger tar vi en tur med ferja bare for å spise nista vår! Kanskje vi til og med får se en sel!

Ellers går turene til Studsdalen hvor ungene elsker Tarzan løpa, der har man også har flotte ake/ski muligheter. Rett i nærheten har vi Langjordet, og ikke minst Bekkedalen med sine flotte lekeområder. Vi benytter også sentrum, og gjør oss kjent med de mange smale smau, rare navn, og trapper vi ikke visste var der.  Vi er også så heldige å ha biblioteket i nærheten, og der er vi ofte. 

Kom gjerne innom for en prat om dere ønsker å vite mer om oss!

Barnehagen bruker Mykid som kommunikasjons- og informasjonskanal med foresatte.

Sjekk innsamlet data om Trekanten barnehage på Barnehagefakta.​​​​​​​

Kontaktinfo

Merete Minde
Leder
E-post
Mobil 976 06 908
Barnehageleder

Adresse

Storgata 17
3770 Kragerø

Avdeling Blekkspruten:
992 19 850

Avdeling Kråkebolla:
992 43 822

Avdeling Krabba:
994 93 244

 

Åpningstider

Mandag - fredag  kl 06.45 - 16.30

Kartpunkt