Rømerverven barnehage

Rømerverven barnehage er en 3 avdelings barnehage for barn i alderen 1-6 år.

Barnehagen vår ligger ved sjøen, innerst i Kilen og nær Kragerø sentrum. Vi har egen strand og 100 kvadratmeter brygge. Vi har også egen båt med påhenger til utforskning av nærmiljøet i Kilenfjorden, skjærgården og fisketurer.

 

Brygga, stranda og sjøen er vårt særpreg! Med båten får vi utvidet nærmiljøet på en spennende måte. Vi kan forflytte oss rundt i Kilenfjorden, i skjærgården eller inn til byen. Noen ganger tar vi båten over til den andre siden av bukta for enten å besøke barna i Solsikke barnehage, eller for å gå en tur i skogen.

Ved barnehagen ligger Kragerø sykehus og Marienlyst sykehjem. Her kan vi enten spise nista leke utenfor, eller gå inn for å besøke de gamle.

På den andre siden av veien er det Studsdalen som er målet, med mange muligheter underveis og framme ved "målet". Det handler om å være underveis. Å tråkke i en sølepytt, å samle noen sneglehus, eller se på en gravemaskin som graver og bråker er livet.

Vi bruker ikke lang tid inn til byen langs landeveien heller, til fots eller i vogn.

Vi ønsker at barnehagens beliggenhet ved sjøen skal prege våre liv i hverdagen, derfor er vi en Maritim barnehage med alt av spennende aktiviteter, prosjekter og temaer som kan knyttes opp mot det. Vi ønsker at barna som har gått i Rømerverven barnehage skal bli spesielt glade i skjærgården, sjølivet og Kragerø.

På tross av kort historikk, er vi en barnehage som sitter på høy kompetanse og masse erfaring. Vi har bygd opp en barnehage med verdier som plattform, og hvor endring og nytenkning er positive ord i hverdagen. Vi er på stø kurs videre mot nye utfordringer!

 

Barnehagen bruker Mykid som kommunikasjonsmiddel mellom barnehagen og foresatte. 

Sjekk innsamlet data om Rømerverven barnehage på Barnehagefakta.

Kontaktinfo

Ingrid With
Barnehageleder
E-post
Mobil 91 67 80 95

Kartpunkt

Tilbakemelding