Ansatte

     

Administrasjon:

Thomas Moen

Rektor, tlf.: 913 78 052, E-post: thomas.moen@kragero.kommune.no

Lise S. Bottolfs

Sekretær, tlf. 905 58 456, E-post: lise.s.bottolfs@kragero.kommune.no

Lærere: 

Dag Kristoffersen

Fagtilbud: Trommer (trommesett og korpsundervisning) og Band.
E-post: dagdrum1@gmail.com
Dag sin formelle kompetanse er utdanning i Professional Music, hovedinstrument slagverk fra Berklee College og Music, USA (4 år), samt klassisk og rytmisk musikk, hovedinstrument slagverk fra Toneheim Folkehøyskole, Hamar (2 år). Dag har 1 år i Gardemusikken, vært freelance-musiker i over 35 år og turnert i Norge, Europa og USA med ulike band og artister. 

Robert Czyz 

Fagtilbud: Keyboard, Piano og Fiolin 
Tlf.: 992 71 514, E-post: robertczyz@yahoo.no
Robert har mastergrad i musikkpedagogikk fra Musikkakademiet i Wroclaw i Polen. Han har utdannelse som kantor/organist og som dirigent, og jobber som kantor i Den Norske Kirke. Han har lang erfaring som musikklærer i div. fag ved Kragerø kulturskole. Robert er også musikalsk leder og dirigent i Kragerø Sangforening.

Kjetil Valldal

Fagtilbud: Tilpasset musikkopplæring, Gitar og Samspill
Tlf.: 928 54 801, 
E-post: kje-vall@online.no
Kjetil er utdannet musikkterapeut ved Norges Musikkhøyskole. Han har jobbet med tilpasset musikkopplæring for barn og unge med behov for tilrettelagt undervisning siden 2010, individuelt og i grupper. Jobber også med gitarelever og bandutvikling for ungdom. Disponerer bandrom og lydstudio i kjelleren på Kragerø sykehus.

Solveig Realfsen Åmland

Fagtilbud: Piano og Keyboard
E-post: solveig.r.amland@kragero.kommune.no
Er utdannet musikkpedagog, pianist og lektor. Solveig har 4 årig faglærerutdanning fra Musikkonservatoriet i Agder (Universitetet i Agder). Her studerte hun piano ved klassisk linje. I tillegg er hun utdannet musikkviter gjennom sin 2 årige Mastergrad i Musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo. Hun har lang erfaring som kulturskolelærer, og i dag er hun ansatt ved to kulturskoler.

Lise S. Bottolfs

Fagtilbud: Visuell kunst 
Tlf.: 905 58 456,
lise.s.bottolfs@kragero.kommune.no
Utdannet ved Kunsthøyskolen i Bergen og Kunstskolen i Rogaland. Er ved siden av jobben som lærer i kulturskolen utøvende billedkunstner og er aktiv Kragerø og Telemarks kunstliv. Har hovedvekt på tegning, skulptur og installasjon i eget arbeid. Har lang erfaring i arbeid med barn og kunst.

Mette Skarre Abrahamsen

Fagtilbud: Dirigent ved Kragerø skolekorps.
E-post: mette.s.abrahamsen@kragero.kommune.no
Mette begynte å spille i korps da hun var 9 år. Da hun var 18 år startet hun som dirigent, og har dirigert skolekorps i ca. 20 år. Mette er nå dirigent for Kragerø skolekorps. Trompet er hovedinstrumentet, men for tiden spiller hun kornett i Grenland brassband.

Annika Westgård 

Fagtilbud: Fele, Hardingfele, Vokalgruppe og Vokal 
Tlf.: 917 51 388, E-post: annikawestgaard@hotmail.com
Annika er utdannet musikkpedagog/lektor og tok sin mastergrad i musikkpedagogikk ved Høgskolen i Hedmark. Hun har jobbet som vokal- og fele/hardingfele- lærer ved Kragerø kulturskole siden 2010. I 2019 fikk hun utdelt Telemark Kunstnerstipend og har et brennende engasjement for at kulturarven og tradisjonsmusikken skal videreføres.

Silje Stordalen

Fagtilbud: Musikklubb SFO
Tlf.: 994 84 658, E-post: siljestordalen@hotmail.com 
Barne- og ungdomsarbeider med høgskole videreutdanning. Silje har fløyte som hovedinstrument, og har spilt i korps siden hun var 9 år.

Øistein Buen

Fagtilbud: Dirigent for ungdomskoret Singspiration
Tlf.: 922 27 907, E-post: oebuen@online.no

Petter Dahlgren

Fagtilbud: El. gitar, Akustisk gitar, Bassgitar, Låtskriving og Band 
Tlf.: 410 03 153, E-post: petter.dahlgren@kragero.kommune.no

Thorleif Andersen

Fagtilbud: Dirigent for Kragerø Musikkorps
Tlf.: 950 51 950, E-post: thorle-a@online.no

Ragnhild Kristine Brekke

Fagtilbud: Fløyte, Klarinett og Saksofon, Dirigent ved Sannidal skolemusikkorps
E-post: ragnhild.brekke@kragero.kommune.no
Ragnhild har sin musikk- og musikklærerutdannelse fra Musikkonservatoriet i Kristiansand, hvor hun i 2004 ble uteksaminert fra klassisk linje. Hun er utdannet faglærer i musikk med en påbygning i utøvende musikk og musikkhistorie. Hovedinstrumentet er klarinett, men hun underviser også på saxofon og tverrfløyte. Hun har undervist ved flere ulike kulturskoler i regionen, og har vært tilsatt ved Kragerø Kulturskole siden 2006.
  

 


 

 


 

 


 

 

                                     

Tilbakemelding