Ordførerens side

Hjertelig velkommen til Kragerø kommune.

 

Ordfører Jone Blikra (AP) - Klikk for stort bildeOrdfører Jone Blikra (AP)En kystkommune som lever hele året og en kommune vi er stolt av.  Kragerø kommune har et svært allsidig og bredt tilbud innen lags- og foreningsarbeid. Kultur- og idrettsaktiviteter foregår rundt omkring i hele kommunen – sommer som vinter. Dette bidrar til å gjøre Kragerø til en attraktiv bokommune.

Vi har full barnehagedekning og et godt og desentralisert skoletilbud. Vår egen Kulturskole gir mange barn og unge et allsidig tilbud innen sang- musikk og mange andre aktiviteter.

«Kunstbyen Kragerø» er et kjent begrep. Vi har egen Kunstskole som gir utdanning innen ulike kunstfag som maling, skulptur, glassblåsing og 3D-printing.

En sommer i Kragerø sin unike skjærgård er for mange det første møtet med kommunen vår.  Fler og fler har også oppdaget kommunens mange tilbud og aktiviteter hele året rundt. «Julebyen Kragerø» og «Påskebadet» er blitt godt kjent og vi har mange tilreisende og gjester knyttet til aktiviteter og naturopplevelser gjennom hele året.

Kragerø kommune er et godt sted å vokse opp, med mange aktivitetstilbud og trygge omgivelser for barn og unge. Med full barnehagedekning, et desentralisert skoletilbud, gode omsorgsboliger og sykehjem uten venteliste – burde gjøre valget av fremtidig bosted enkelt!

Kragerø kommune ligger midt mellom Oslo og Kristiansand og har gode kommunikasjonsmuligheter i begge retninger. Det går jevnlig ekspressbusser, Sørlandsbanen ligger bare 30 min unna og det er kort vei til Torp flyplass.

Kragerø har et allsidig næringsliv – både i forhold til type aktivitet og antall ansatte. Kommunen arbeider aktivt for å kunne legge forholdene til rette for etablerte bedrifter og for de som ønsker å etablere seg i kommunen.

Ta kontakt med kommunen og du vil bli godt mottatt.

Politisk ledelse

Administrativ ledelse