Velkommen til Sannidal SFO 

SFO - Klikk for stort bildeI SFO, der takhøyden og leken er uendelig, trives barna godt. SFO skal og er et tilbud om meningsfylt fritid hvor barna selv kan bidra med innholdet. Vi voksne skal være gode rollemodeller. Tiden barna tilbringer i SFO kan utgjøre en like stor del av skolehverdagen som det undervisningen gjør. Her kan du lese mer om innhold og kvalitet i SFO.

Vi opplever at de fleste barna gleder seg også til denne delen av dagen. Her kan de leke fritt, delta på ulike aktiviteter og være sammen med venner. I samarbeid med foresatte, skal SFO bidra til at barna får en trygg og stabil hverdag.

Vi skal være en naturlig del av skolen med vekt på samme grunnsyn og holdninger.

Sannidal SFO har spesielt fokus på lek, gode opplevelser, kosthold, fysisk aktivitet, sosial læring samt at barna skal bli sett som den de er.

 

Hva skjer a?

Kjære alle SFO-foresatte

Vi holder fast ved vår tradisjon her på SFO om å feire at solen har "snudd". Det er en uhøytidelig samling i skolegården der vi ordner lys og fakler, og serverer frukt, kaffe, saft og sveler til en hyggelig prat med foreldre og barn. Lysfesten holdes fredag den 17. januar fra ca. kl 07.00 til kl 08.45. Det er veldig hyggelig om dere har tid til å ta turen innom før jobb. Søsken er selvfølgelig også velkomne.

Dersom det regner utsettes festen en uke.

Hilsen oss på SFO

 

 

Det nærmer seg juleferie og SFO i Sannidal holder åpent 23. desember, 27. desember og 30. desember. Det er bare meldt på barn 23. desember. Meny 23. desember er pannekaker, frukt og grønt + rundstykker. Se eget skriv under ferie. Vi sees igjen fredag 3. januar.

Med ønske om en riktig god jul og et godt nyttår. 

 

Idag, mandag 11. november, hadde vi vår første aketur. Det var stor stas. Her er vi i farta :)

Klikk for stort bilde 

 

 

Det nærmer seg halloween. I dag fikk vi skjært, dekorert og formet vårt eget gresskar. Skummelt ble det. Vi gleder oss til å sette den på trappa med lys i.

Klikk for stort bilde

 

 

 

 

Fredag 25. oktober hadde vi reste-fest på SFO. Vi spiste blant annet nudler, fiskekaker, gulrot, kyllingpølser og grønnsaker. Et godt måltid... og tenk, .. vi spiste opp alt :) 

Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde 

 

 

Kontaktinfo

Vibeke Herfoss
Daglig leder sfo
E-post
Telefon 35 99 25 33
Mobil 920 87 010

Kartpunkt