Gratulerer med fremragende resultater i Telemarksmesterskapet for Elevbedrifter. Elevene gjorde nesten rent bord i alle kategorier.

1. plass Innovasjon, Emil, Nils-Henrik og Phillip.

1. plass The international awards

1. plass beste sosiale entrepenør

1. plass beste elevbedrift

2. plass beste stand

2. plass I/A bedrift

Årets smil til Villen :)

Elevbedriften går videre til landsfinale i Halden, slutten av mai.

Informasjon om kartleggingene finner du her:

Eventuelle spørsmål kan tas opp på utviklingssamtalene som gjennomføres før påske.

Folkehelseinstituttet oppfordrer alle landets skoler og barnehager til å delta på nasjonale halvårlige aksjoner mot hodelus som arrangeres årlig i uke 10 og 35. Vår skole skal delta i uke 10, helgen 9. og 10. mars. Vi håper alle elever på vår skole støtter opp om aksjonen slik at vi i fellesskap kan redusere luseplagen hos oss.

Elevavisen drives av elever ved ungdomstrinnet på Kragerø skole som har valgfaget "Medier og informasjon".

Vi møtes på videregående fra klokken 19.00. Vi avslutter ca. 00.30. Antrekk pent. Anledning til å ta bilde, pris kr. 50. Bildene leveres digitalt og på papir.Servering av pizza og brus. FAU stiller med vakter. Politiet og brannvesenet er informert. Vi er sammen med Sannidal Ungdomsskole. Dette blir topp.

Tema for møtet: dysleksi, lese og skrivevansker for barn i skolen.
Sted: store Amfi

Denne invitasjonen er til dere alle, men den er kanskje av størst interesse for deg/ dere som har et eller flere barn som har utfordringer knyttet til lese og skriveutviklingen.

Foredragsholder: Åsne Midtbø Aas, Pedagogisk Rådgiver Dysleksi Norge.

Vi håper på en informativ og kompetansehevende kveld sammen med dere,

Velkommen!

De fleste fagtimene går som normalt, men vi gjør også litt andre ting i desember, basert på norske juletradisjoner:

•             Små juleaktiviteter i klassene.
•             Vi synger sanger som hører julen til.
•             Koret og flere øver til framføring i kirken.
•             Klasser samles i kantina/ klasserom til grøtspising.

Adventsgudstjeneste i Kragerø kirke

Tirsdag 18.des.kl.09.00: 5.-7.trinn
Tirsdag 18.des.kl 11.00: 1.-4. trinn
Fredag 21.des. kl.08.30- 09.15: 8.-10.trinn

Foresatte og alle som ønsker det er hjertelig velkommen til å være sammen med oss i kirken. Elever som ikke skal i kirken har annet opplegg på skolen. Se eget skjema som blir sendt hjem om dette.

Sangsamling, Kragerø skole

Torsdag 20.des. kl. 08.30: Sangsamling 1.-4.trinn i store amfi.
Fredag 21.des.kl.09.45.Sangsamling 5.-7.trinn i store amfi.

Foresatte er hjertelig velkommen – vi har plass på galleriet.

Lille SFO:
11/12, sveler og brus, 12/12, bake peppernøtter, 14/12, bake Serina kaker , 21/12, grøt med mandel
Dette er litt av hva barna skal spise, i tillegg lager vi mye til jul.
Det mest spennende er nok puslespillet de lager.

Store SFO:
12/12, tur i Studsdalen med grøt og bål, 20/12 pizzasnurrer.
Vi baker ikke på store SFO. tillegg lager de noen julepresanger, hvis de vil.
Onsdag 19/12 skal vi på Nissejakt

4. klasse SFO
De er med store SFO, ellers så lager de også noen gaver.

Siste skoledag før jul er fredag 21.desember.
Skoledagen slutter til vanlig tid.
SFO sine åpningstider i romjula: (gjelder elever som har ferieplass) torsdag 27.des og fredag 28.des.
Skolen starter opp igjen torsdag 3. Januar 2019

Vi ønsker dere alle en fin førjulstid, en riktig god jul, og et godt nytt år!

Hilsen alle oss på Kragerø skole