Det nærmer seg avslutning av dette skoleåret.

Vi vil gjerne ønske dere velkommen tilbake igjen til en ren og ryddig skole, derfor er det fint om dere kan ta med alt ekstraskift (tøy som eleven har i hyllene sine).

Tøy/sko som blir hengende/ liggende igjen på skolen etter 1.juli vil bli samlet inn og gitt til en veldedig organisasjon.

I kantina har vi også en del fater og kaffekanner etter Kragerø skoles dag som må hentes.

SFO har åpent frem til 28.juni, og åpner igjen etter ferien torsdag 1.august.

Neste års 1.klassinger (som har søkt om og fått innvilget plass på SFO) får anledning til å starte opp på SFO mandag 5.august.

SFO har nå ute en Brukerundersøkelse. Deres/ dine svar er viktig for oss, så fint om du/dere leverer brukerundersøkelsen før ferien.

PLANLEGGINGSDAGER-OPPSTART NYTT SKOLEÅR

Det er planleggingsdager for skole onsdag 14.aug., torsdag 15.aug. og fredag 16.aug.

SFO har åpent onsdag 14.aug., mens de har stengt grunnet planleggingsdager torsdag 15. og fredag 16.aug.

Skolen starer opp igjen etter ferien mandag 19.august kl. 08.15 (ordinær skoledag.)

Sommeren er lang, vi oppfordrer dere til å la elvene være i kontakt med hverandre i ferien: Husk « Sammen skaper vi vennskap»!

Vi på Kragerø skole vil få takke dere for samarbeidet dette skoleåret, og ønske dere alle en riktig god sommer!

Hilsen alle ansatte

Tusen takk til FAU for at hele 1.-4.tr fikk en fantastisk dag på Jomfruland 4.juni.

Gratulerer med fremragende resultater i Telemarksmesterskapet for Elevbedrifter. Elevene gjorde nesten rent bord i alle kategorier.

1. plass Innovasjon, Emil, Nils-Henrik og Phillip.

1. plass The international awards

1. plass beste sosiale entrepenør

1. plass beste elevbedrift

2. plass beste stand

2. plass I/A bedrift

Årets smil til Villen :)

Elevbedriften går videre til landsfinale i Halden, slutten av mai.

Informasjon om kartleggingene finner du her:

Eventuelle spørsmål kan tas opp på utviklingssamtalene som gjennomføres før påske.

Folkehelseinstituttet oppfordrer alle landets skoler og barnehager til å delta på nasjonale halvårlige aksjoner mot hodelus som arrangeres årlig i uke 10 og 35. Vår skole skal delta i uke 10, helgen 9. og 10. mars. Vi håper alle elever på vår skole støtter opp om aksjonen slik at vi i fellesskap kan redusere luseplagen hos oss.

Elevavisen drives av elever ved ungdomstrinnet på Kragerø skole som har valgfaget "Medier og informasjon".

Vi møtes på videregående fra klokken 19.00. Vi avslutter ca. 00.30. Antrekk pent. Anledning til å ta bilde, pris kr. 50. Bildene leveres digitalt og på papir.Servering av pizza og brus. FAU stiller med vakter. Politiet og brannvesenet er informert. Vi er sammen med Sannidal Ungdomsskole. Dette blir topp.