Personen bor og oppholder seg i annen kommune. Tilfellet medfører ikke smittesporing i Kragerø.

Det er kun meldt om ett smittetilfelle den siste uken. Personen bor og jobber i annen kommune. Dette er en positiv trend vi håper vil fortsette. Det har blitt testet 96 personer ved Kragerø legevakt sist uke.

Personen bor og oppholder seg i annen kommune. Tilfellet medfører ikke smittesporing i Kragerø.

Formannskapet har vedtatt forlengelse av Lokal forskrift vedr. munnbindpåbud og arrangementer i sentrum. Det gis enkelte lettelser i påbud om bruk av munnbind.

Utvidet kriseledelse har bestemt at så lenge det ikke registreres nye smittetilfeller blir det hver torsdags morgen lagt ut en ukentlig statusoppdatering om smittesituasjonen. 

Den lokale Covid-19-forskriften er forlenget t.o.m. 15.06.21. Dette gjelder plikt til å bruke munnbind når det ikke er mulig å holde minst en meters avstand samt forbud mot utendørs arrangementer i sentrum. Vær særlig oppmerksom på å holde avstand på fergeleiet og ombord i fergene. 

Her finner du nyttig informasjon om korona som gjelder i pinsen, både for besøkende og innbyggere i Kragerø.

Vedkommende  har vært i karantene og er nå i isolasjon. Smittesporing er gjennomført.

Det ble meldt om to nye smittetilfeller i går. I det ene tilfellet har vedkommende vært i karantene og tilfellet er knyttet til skole. I det andre tilfellet er personen folkeregistrert i Kragerø, men bor i annen kommune der smittesporingen blir gjennomført. Det ble analysert 72 prøver fra Kragerø i går.

 

To av tilfellene er knyttet til utbruddet ved Sannidal ungdomsskole og personene var allerede i karantene. Det tredje tilfellet har også kjent smittevei og personen er i isolasjon.