Velkommen til Kragerø kommunes nye nettsider

Kragerø kommune har lansert nye nettsider med ny funksjonalitet og nytt innhold. Hjemmesidene er brukervennlige og tilpasset nettbrett og smarttelefoner.

Vi håper at du som bruker opplever våre nye nettsider som en klar forbedring i forhold til de gamle sidene.

Våre hjemmesider er nå en tjenestebasert nettside hvor kommunens tjenester til deg som innbygger  og besøkende er det sentrale.

Vi har også en "Hva skjer i Kragerø" kalender hvor friville lag og organisasjoner kan registrere seg og legge ut sine arrangementer. Skolene har fått sine egne underportaler som har den samme oppbyggingen med mye nyttig innhold for deg som forelder eller elev.

Vi håper du som bruker av vår nye hjemmeside blir fornøyd og opplever den nye portalen som brukervennlig. Det er mulig å gi tilbakemeldinger på din brukeropplevelse på de fleste sider. her tar vi imot ris og ros slik at vi kan tilpasse sidene til våre brukere.

Illustrasjon forside - Klikk for stort bilde