Sykle til jobben

Aksjonen 2018 startet 19. april og avsluttes 17. juni, og både lag og enkeltdeltakere premieres. Sykle til jobben-aksjonen er en årlig aktivitetskonkurranse i regi av Norges Bedriftsidrettsforbund.

Bli med du også ! Kom i aktivitet - med sykling, løping, klatring, gåing, svømming… – alt er lov!

Det er med stor glede at Telemarks Fylkeskommune i år tilbyr gratis deltakelse til alle. Spre det glade budskap J

Meld deg på her:  https://www.sykletiljobben.no/signup/start/signup

Kommunen oppfordrer flere til å velge en aktiv fritid eller en aktiv reisevei. Og vi vil ha nettopp deg med i «Sykle til jobben», konkurransen der alle er stjerner.

I aksjonen kan ALL aktivitet registreres, om du sykler, svømmer, driver med styrketrening, spiller fotball eller går en tur.

Din jobb er å bevege deg mest mulig og loggføre aktiviteten din. Det gjør du ved å loggføre aktiviteten på MinSide eller via appene Strava eller Endomondo, som kan lastes ned fra Appstore eller Google play.

Meld deg på som enkeltdeltaker, eller meld dere på som et lag – via arbeidsplassen. Deltakeravgiften dekkes av fylkeskommunen, vi er registrert som gratisfylke J

Aksjonen 2018 startet 19. april og avsluttes 17. juni, og både lag og enkeltdeltakere premieres. Premier trekkes med utgangspunkt i snittpoeng på laget og minimumspoeng pr. uke. Her er alle stjerner, derfor kan du maks oppnå 3 poeng pr. dag.

I tillegg trekkes det flere mindre premier fortløpende. Ukespremier trekkes tirsdager påfølgende uke, så du må loggføre din aktivitet innen midnatt hver mandag.

Last ned Sykle til jobben appen!

I år ønsker vi å gjøre det enda enklere for deg å registrere din aktivitet og, følge med på nyheter og se din egen fremgang.  Last ned appen i App Store eller Google Play. Appen er selvfølgelig gratis !