Poser, sekker og tømmekalender (Renovasjon)

Levering av poser og sekker er forsinket. De som ikke har fått sine poser/sekker til nå vil få sine i løpet av første halvdel av januar. Beklager forsinkelsen

Tømmekalender for 2019 vil bli sendt ut i første halvdel av Januar 2019. Det vil ikke være noen endringer på ruter før 1. Februar 2019

Kragerø Kommune leverer ut sekker og poser til renovasjon en gang i året. De som har 3 plastbeholdere får sekker til plast og poser til matavfall, mens de med sorteringsskap får sekker til papir og restavfall i tillegg. Dette skjer ved slutten av året og for de med sorteringsskap så får de også sekker til restavfall ved sankthans-tider.

I 2019 er det slutt med en stor utlevering av sekker og poser for de med 3 beholdere. Da går man over til å knytte ønsket type pose/sekk på restavfallsbeholderen så har sjåføren med sekk dette på bilen og kan levere med en gang. Da vil ikke kommunen levere ut poser og sekker til de som ikke bruker opp det de får og de som bruker mye slipper å hente disse selv.