Kommunen signerte kontrakt med elever fra videregående skole

For åttende året på rad inngikk kommunen en avtale om oppdrag i «Fysisk aktivitet» på skolene Helle, Sannidal barneskole og Kragerø med en ungdomsbedrift fra tredje klasse idrettsfag på Kragerø videregående skole.

Ungdomsbedriften i år heter RYGH-UB og til kontraktsmøtet møtte daglig leder Maris S. Clemmensen og styreleder Sigrid Stärk Gurrich sammen med faglærer Atle D. Oppebøen.

Fra venstre: Atle Oppebøen, Torill Sandberg, Sigrid Stärk Gurrich og Mari S Clemmensen Elevene fra videregående skole utarbeider og gjennomfører fysisk aktivitet for 6. og 7. trinn, tre kvarter per uke. Kommunen betaler for oppdraget og elevene skal i år bruke pengene de tjener på en skoletur.

«Vi setter stor pris på samarbeidet med disse ungdomsbedriftene», sier Kommunalsjef for oppvekst Torill Sandberg. «Fysisk aktivitet i skolen vet vi at er viktig for elevenes læring. Vi vet også at varierte undervisningsformer fremmer læring og trivsel, så dette er bare positivt. Dessuten er det en svært hyggelig samarbeidsarena for kommunen og videregående, så dette er en vinn-vinn sak for alle involverte.»