Aktivitetskampanjen «Sykle til jobben» 19.mai – 30.juni 2020

Bli med du også ! Kom i aktivitet - med sykling, løping, klatring, gåing, svømming… – alt er lov! Kragerø kommune tilbyr gratis deltakelse til alle innbyggere i år også.

Sykle til jobben-aksjonen er en årlig aktivitetskonkurranse i regi av Norges Bedriftsidrettsforbund. På grunn av koronasituasjonen ble kampanjen utsatt, men nå er den i gang. «Sykle til jobben» er konkurransen der alle er stjerner og din jobb er å bevege deg mest mulig og registrere aktiviteten din. Det gjør du ved å loggføre aktiviteten på MinSide, Sykle til jobben appen, Strava, Endomondo eller Polar som kan lastes ned fra App Store eller Google Play.

Meld deg på her

Det trekkes premier med utgangspunkt i snittpoeng på laget og minimumspoeng pr. uke.
Se her for full oversikt og kriterier for premiene

Les mer om hvordan du registrerer aktivitet

Kommunen oppfordrer innbyggerne til å velge en aktiv fritid eller en aktiv reisevei. Og vi vil ha nettopp deg med i «Sykle til jobben». På grunn av dagens situasjon er det noen som har hjemmekontor, noen som er permittert og noen som er arbeidsledig. Dette er ingen hindring for å være med på kampanjen. I aksjonen kan ALL aktivitet registreres, om du sykler, svømmer, driver med styrketrening, spiller fotball eller går en tur. Meld deg på som enkeltdeltaker, eller meld dere på som et lag Aksjonen 2020 startet 19.mai og avsluttes 30. juni.

Mer info se her