Vinterferieprogrammet for barn og unge er klart!

Oppdatert av: stein ove sannes (09.sep.2015)

Årets ferieaktivitetsprogram er spekket av moro for alle! Kragerø klatreklubb inviterer til ablegøyer i veggen allerede på lørdagen, mens Kragerø badminton inviterer til åpent hus og Folkehjelpa kjører buss til Grenland skatehall i Skien på mandag.

På tirsdag kan du lade opp til boksetrening på kvelden med formiddagsfilmen «Sauen Shaun», og på onsdag kan du ta med deg hele familien til aktivitetsdag på Berg museum. Fortsett med boksingen på torsdag ettermiddag, og lad opp til trefningene med formiddagsfilmen og verdenspremieren «Svampe Bob». På fredag inviteres du til å ta med deg hele familien for å se på griser, lemurer, surikater og slanger i Den lille dyrehagen!

Fra mandag til torsdag kan du også stikke innom biblioteket og lage vakre sommerfugler, bokmerker og kort på hobbybordet de skal rigge opp, og du kan spille Nintendo Wii på storskjerm i Meierigalleriet – ta med deg noen venner og lag en Mario Kart turnering eller en dansekonkurranse, da vel! Og husk at dersom du trenger å låne langrennsski, slalåmski, snowboard, skøyter, staver eller hjelp, skateboard, BMX-sykkel og rulleskøyter, så har vi det også gratis til utlån på i utstyrsdepotene våre!

Du kan gjøre alt dette, eller du kan tilbringe hele uka med å løfte vekter og danse Zumba på Family, eller, du kan gjøre det som må regnes som det fullstendig motsatte: spille data, se film og delta på sprø konkurranser på dataLAN sammen med DIKU-Crew. Og ikke minst har svømmehallen utvidede åpningstider.

Ta med deg familien på en kald fiskekonkurranse! Gjennom hele uka kan du ta med deg fangsten til Skagerak Fisk for veiing - den største (tyngste) fisken belønnes med en kilo reker! Bare husk å ta en selfie av deg selv med fisken på kroken.NB! Alle kan delta!

Noe for enhver!  

pdf.jpg
Hele programmet

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image