Vellykket RUSKEN-aksjon i Kragerø Næringspark

Oppdatert av: stein ove sannes (10.mai.2011)

Også i år ble bedriftene med på en såkalt RUSKEN-aksjon. I tillegg kom næringssjefen i Drangedal, Tore Halvorsen for å markere hvor viktig Kragerø Næringspark er, også for Drangedal Kommune.

Det er av stor verdi at Kragerø Næringspark framstår på en innbydende måte.
For både besøkende og for bedriftenes egne ansatte er det positivt at området holdes i orden.
En ryddig og ordentlig næringspark har dessuten betydning for bedrifter som vurderer å etablere seg i vår del av landet.

Noen konsentrerte innsatsen i nærheten av egen bedrift, og andre måtte slutte av litt tidligere.
Alle var derfor ikke samlet da vi avrundet med kaffe og kake på en av plankestablene til Sør-Tre Moelven.

Takk til alle som stiller opp, til Veolia som gratis tar imot alt avfallet, og til Alfred Eikehaug som kom fra deponiet med hjullaster og hentet alt som ble samlet sammen.

Per Krogsrud
Næringssjef