VEINAVN I NYE BOLIGFELT PÅ HOLT OG SOLLIA VEST SAMT VEINAVN OG OMRÅDENAVN I SKJÆRGÅRDEN II

Oppdatert av: stein ove sannes (09.sep.2015)

Kragerø kommune skal finne navn til 3 nye veier i det nye boligfeltet på Sollia Vest samt 2 nye navn på veiene i Holt boligfelt. Kragerø kommune fortsetter også med adressering i skjærgården.

VEINAVN I NYE BOLIGFELT PÅ HOLT OG SOLLIA VEST - 2011

Kragerø kommune skal finne navn til 3 nye veier i det nye boligfeltet på Sollia Vest samt 2 nye navn på veiene i Holt boligfelt og ønsker dermed forslag fra publikum. Når det gjelder veinavn på Sollia Vest, så ønsker Rådmannen å videreføre bruken av dyrenavn som er brukt på veiene på Sollia.

Rådmannens forslag til veinavn på Sollia Vest boligfelt er:

-          VEI 1: Hjortefaret

-          VEI 2: Røyskattlia

-          VEI 3: Grevlingåsen

Rådmannens forslag til veinavn i Holt boligfelt er:

-          VEI 1: Holtjordet

-          VEI 2: Holtåsen

Sollia Vest                      Holt

Eventuelle forslag og spørsmål kan rettes til oppmålingsavd. v / Hilde J. Skindalen innen

15. mars. E-post: hilde.skindalen@kragero.kommune.no

VEINAVN OG OMRÅDENAVN I SKJÆRGÅRDEN II - 2011

Kragerø kommune fortsetter med adressering i skjærgården og ønsker dermed forslag fra publikum på områdenavn på Gumøy, Oterøy, Arøy, Stråholmen, Rauane, Ærøy, Jesper, Stølefjorden m/flere.

Kjerringholmen         Rauane - Ærøy            Stølefjorden

Arøy-stråholmen      Gumøy Oterøy           Jesper

Da det ikke er ønskelig med for mange områdenavn, ønsker Rådmannen å adressere de minste øyene som ligger nær Skåtøy til nærmeste veinavn på Skåtøy.

15. mars. E-post: hilde.skindalen@kragero.kommune.no