Vårkonsert på Jens Lauerssøns plass torsdag kl. 11.30

Alle kommunens 3. klassinger vil synge våren inn på Jens Lauerssønsplass (Lilletorvet) slik det har blitt gjort de senere årene - en hyggelig tradisjon i mai måned. Ta med matpakken og få med deg konserten om du har muligheten.

Det er "sangsøstrene" ved Sannidal skole, Ingunn Ørnhøj og Eva Solum, som har ansvaret for konserten. I forkant er det generalprøve i "aulaen" på Kragerø barne- og ungdomsskole. Deretter vandrer de 130 tredjeklassingene ned til sentrum -  klare for årets hyggelige sangsammenkomst. Alle har øvd i klassene sine, og de hadde også en samsangstund under bokuka på biblioteket, så nå blir det full fres for publikum.

Etter konserten venter nok en spennende opplevelse. Da skal de 130 tredjeklassingene som de antakelig første i Norge få se filmen Tor med hammeren som har norgespremiere dagen etter. Det er en islandsk film som har fått mye godord. Hele arrangementet er en del av Perleraden som er kommunens lokale kulturskattiltak.