UNGDOMMENS KULTURMØNSTRING 2011 PÅ KRAGERØ BIOGRAF 5. MARS

Oppdatert av: stein ove sannes (10.jan.2011)

Ungdom i Kragerø inviteres med dette til å delta i Ungdommens kulturmønstring 2011 på Kragerø biograf lørdag 5. mars. Hovedansvarlig for arrangementet er Kragerø kommune v/ Kulturskolen.

Hva er ungdommens kulturmønstring?

Ungdommens kulturmønstring (UKM) er et kulturtiltak for barn og unge i hele Norge. Gjennom små og store festivaler, (kulturmønstringer) har du en enestående mulighet til å vise frem det du driver med og til å treffe likesinnede. Øvre aldersgrense er 20 år.

Alle er velkommen, enten de synger, skriver dikt, tegner, maler, spiller et instrument, fotograferer, filmer eller lager 3-D animasjoner på PC. I Kragerø kan du delta fra du er 10 år, men på landsmønstringen og på fylkesmønstringen er aldersgrensen 13 år.

UKM er delt inn i tre nivåer; kommunemønstring, fylkesmønstring og landsmønstring. Alle som melder seg på til kommunemønstringen får være med. Herfra blir det plukket ut noen deltagere som representere kommunen i fylkesmønstringen. Herfra blir det fra hvert fylke sendt ca. 25 deltagere til landsmønstringen, som arrangeres i Trondheim.

UKM er ingen konkurranse. Juryenes utvelgelse skjer på grunnlag av originalitet, kreativitet, publikumskontakt og kvalitet, og de utvalgte deltagerne skal speile bredden i den lokale mønstringen. Premien for de som går videre er å få stå på en enda større scene, og treffe andre ungdommer fra andre steder.

Du må melde deg på via Internett på  www.ukm.no/

Ring 99205793 hvis det er noe du lurer på. Eventuelle kunstverk, dvd-er eller liknende må være innlevert senest 25. februar på Servicesenteret eller til rektor på Kulturskolen.

Påmeldingsfristen er satt til 25. februar