Ulike høyskoleutdanninger ved Læringssenteret

Oppdatert av: stein ove sannes (09.sep.2015)

Ved Kragerø læringssenter er det anledning til å ta et stort antall høyskoleutdanninger via videokonferanse-systemer. Skolen har i dag fire slike rom tilgjengelig og det innebærer at vi har kapasitet til å kjøre flere undervisninger parallelt.

Det er de ulike høyskolene som gir tilbudet, og som høyskolestudent tilhører man den høyskolen som man studerer ved. Det er imidlertid slik organisert, at for flere av utdanningene trenger man aldri å møte fysisk opp ved høyskolen. Klasserommet er på Kragerø læringssenter og professoren kommer hit i form av et bilde på en skjerm/smartboard. Noen fag krever at du følger undervisningen til gitte tider, det vil si at undervisningen foregår der og da. Andre høyskoler streamer forelesninger og tilgjengeliggjør gjennom læringsplattformer som gjør at du kan følge forelesningen når det passer deg.

Som høyskolestudent får du god informasjon fra din høyskole om hva som forventes av deg og din deltakelse, og på læringssenteret vil du få god opplæring i hvordan det tekniske utstyret skal brukes.

I dag har vi høyskolestudenter på følgende fag; lærerutdanning, rådgiving, organisasjon og ledelse, bedriftsøkonomi, regnskap og revisjon og realfag.

Læringssenteret er en del av studiesenteret.no, og her finner du en oppdatert liste over tilgjengelige utdanninger. Utdanningene som har oppstart høsten 2013 er nå lagt ut og det finnes utallige emner og gradsstudier innen:

Så hvis du har et gryende ønske om å videreutdanne deg – så har du mange muligheter i Kragerø kommune. Ta kontakt med læringssenteret ved inspektør Torill Sandberg for å avtale en veiledningstid.

Søknadsfristene varierer fra 1. mars til august – men hovedsøknadsfrist til høyere utdanning er som vanlig 15. april.

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image