Ulike datoer for planleggingsdager for skolene dette vårhalvåret

Oppdatert av: Mette Ofstad (11.feb.2013)

På grunn av sammenslåingen av Kalstad og Kragerø barne- og ungdomsskole vil disse to skolene ha ekstra felles planleggingsdager i vår, nemlig mandag 25. og tirsdag 26. februar i flukt med vinterferieuka.

For at sammenslåingen av de to skolene (Kalstad og KBU) skal foregå på en smidigst mulig måte, har det blitt bestemt at disse to kollegiene skal ha to planleggingsdager i fellesskap som en innkjøring til høstens skolestart. Tilsammen vil de to skolene få et kollegium på nærmere 90 personer, og det er en del brikker som må på plass for at dette skal foregå så smertefritt som mulig. 

Det samme skjedde da Årø skole og Skarbo skole ble slått sammen. Det ble lagt ned mye arbeid for å få til en harmonisk overgang til en felles skole.

Når det gjelder planleggingsdagene for Helle skole, så har denne skolen "spart inn" sin planleggingsdag sist høst, slik at de dermed har to sammenhengende dager i april, nemlig 15. april (som resten av skolene) og tirsdag 16. april. Skolen planlegger å dra på relevant skolebesøk der temaet er Vurdering for læring i et vidt perspektiv. Skolen har satt av tid ut over året til å arbeide videre med dette temaet.

Planleggingsdagen mandag 15. april går dermed som vanlig ved alle skolene. kbus-januar-2011.jpg

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image