UKM 2014 PÅ KRAGERØ BIOGRAF 1. MARS

Oppdatert av: stein ove sannes (09.sep.2015)

Ungdom i Kragerø inviteres med dette til å delta i Ungdommens kulturmønstring 2014 på Kragerø biograf lørdag 1.mars. Påmeldingsfrist er 27. februar

Hva er ungdommens kulturmønstring?

 Ungdommens kulturmønstring (UKM) er et kulturtiltak for barn og unge i hele Norge. Gjennom å delta på UKM får du en flott mulighet til å vise frem talentet ditt.

Du er velkommen, enten de synger, danser, skriver dikt, tegner, maler, tryller, spiller et instrument, fotograferer eller lager film. I Kragerø kan du delta fra du er 10 år, men på landsmønstringen og på fylkesmønstringen er aldersgrensen 13 år. Øvre aldersgrense er 20 år.

UKM er delt inn i tre nivåer; kommunemønstring, fylkesmønstring og landsmønstring. Alle som melder seg på til kommunemønstringen får være med. Herfra blir det plukket ut noen deltagere som representerer kommunen i fylkesmønstringen. Fra hvert fylke blir det sendt ca. 30 deltagere til landsmønstringen eller UKM-festivalen, som det nå kalles. I år arrangeres denne i Bø i Telemark på Gulbring kulturanlegg 4 april.

UKM er ingen konkurranse. Juryenes utvelgelse skjer på grunnlag av originalitet, kreativitet, publikumskontakt og kvalitet, og de utvalgte deltagerne skal speile bredden i den lokale mønstringen. Premien for de som går videre er å få stå på en enda større scene, og treffe talentfulle ungdommer fra andre steder.

 Påmelding

Du må melde deg på via Internett på  www.ukm.no/

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image