TRENGER DIN bedrift EN EKSTRA HÅND?

Oppdatert av: stein ove sannes (09.sep.2015)

Kan din Bedrift tilby en språktreningsplass 1 dag i uka og samtidig få hjelp til daglige arbeidsoppgaver? Enhet for Kompetanse og Integrering ved Kragerø Læringssenter har mange fremmedspråklige voksne som er motivert til å lære mer norsk på en norsk arbeidsplass.

Språktreningsplass er et godt grep for raskere integrering i vår kommune.

Vårt mål er at våre deltakere skal være utplassert på en arbeidsplass f.eks. en gang i uka. Dermed får de et bedre innblikk i norsk arbeidsliv og kultur. Med litt hjelp kan de også være en positiv ressurs i en travel hverdag.

Våre forventninger til språktreningsplassen er følgende:

• Å være en aktiv arena for kommunikasjon på norsk: snakke, stille spørsmål, ta seg tid til samtaler med vedkommende.
  • Fordel med fadder som kan ta seg litt ekstra av vedkommende – forklare, informere og sette i gang med enkle oppgaver. Fadderen blir også kontaktpersonen mot Kragerø Læringssenter.
  • Inkludere deltaker i fellesskapet på arbeidsplassen.

Bli med og bidra til en vellykket integrering i Kragerø kommune!

Ta kontakt med oss på Kragerø Læringssenter ved Katja Nitschke Rørholt, telefon 35 98 59 40,

e-post: katja.rorholt@kragero.kommune.no