Tilrettelegging for gående og syklende i Kragerø

Oppdatert av: stein ove sannes (07.jul.2016)

Kragerø kommune starter opp arbeidet med å innhente synspunkter og innspill til en god tilrettelegging for gående og syklende i sentrumsområdene.

Kommunestyret i Kragerø kommune har i forbindelse med budsjettbehandling vedtatt følgende:

«Det skal ha høy prioritet å tilrettelegge ytterligere for gående og syklende i kommunen. Som del av dette ønskes en sak om utvidelse av gågateordningen i sentrum for å styrke trivsel og handel.»

Kommunen starter dermed opp arbeidet med å innhente synspunkter og innspill til en god tilrettelegging for gående og syklende i kommunen.

Kommunen ønsker at innbyggere, gårdeiere, næringsdrivende, ferierende og alle andre med tilknytning til Kragerø sender gode idéer og innspill til post@kragero.kommune, eller levere det på servicesenteret i Rådhuset innen 1. september 2016.