Siste skoledag før jul.

Oppdatert av: stein ove sannes (22.aug.2017)

Etter noen timer i klasserommene, ble det servert julelunsj til alle elevene. Deretter ble det felles avslutning i samfunnshuset.

 

Raushet er en del av mattradisjonen i Sannidal, og på tross av innkjøpsstopp i kommunen, serverte ungdomsskolen julelunsj til alle 165 elevene og personalet siste skoledag før jul. Her bugnet det med laks, eggerøre, potetsalat og annet nydelig pålegg servert sammen med ferske rundstykker og juice. Overskudd fra kantinedriften, elevrådet og anonyme gaver til skolen gjorde dette mulig. Klassene tok med maten til klasserommet hvor de spiste sammen.

Det kom mange lovord fra elevene under lunsjen.

Etter lunsj og midttime ble det felles avslutning for alle i gymsalen. De fleste klassene hadde forberedt innslag. Det var mye flott sang, pianospill og mange flere innslag. Det var nok flere enn inspektør Stig B. Lemvik som fikk en tåre i øyekroken under framføringene. Han takket for dette semesteret på vegne av rektor og ønsket alle en god og velfortjent juleferie. Fredrik og Oda fra 10a holdt en gripede apell om å tenke på andre i disse juletider, og anbefalte elevene å ta med penger for å gi til skoleprosjektet i Den Dominikanske republikk på lysmessa samme kveld.

Applausen satt løst under avslutningen.

 

Gruppe fra 10. trinn synger

Ole Tobias i 9c opptrer på piano.

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image