SFO-elevene fikk svar fra statsministeren!

Oppdatert av: Mette Ofstad (01.aug.2013)

En gruppe 1. klasselever som går i Kragerø skoles SFO lagde et spennende eventyr der statsministeren var den store helten. Derfor sendte de ham et eksemplar av boka. Og har fått et hyggelig svarbrev, der han sier han tror det må være veldig hyggelig å bo i Gelébyen der folk er så flinke til å hjelpe hverandre. Du kan låne boka - De tre helter - på biblioteket!

brev_statsministeren.jpgEventyret har så absolutt en lokal vri. Stedet der alt foregår heter Sollandet, og det er vel liten tvil om at dette må være Kragerø. Både Kragerøferga og kanonene på Gunnarsholmen er med i historien som ungene har diktert til Tonny Cathrine Prante som jobber i SFO og kulturskolen.

- Boka er skrevet direkte etter elevenes egne utsagn, forteller hun.

- Det blir jo veldig moro for ungene å få lest opp dette brevet fra statsministeren når de nå begynner på'n igjen på skole og SFO, sier SFO-leder på Kragerø skole, Paul Gundersen. Han er veldig glad og stolt over  medarbeidere som tar slik spenstige initiativ. Det er tredje året på rad at førsteklassingene som går på SFO lager eventyr; det foregår gjerne etter jul.

- Før jul jobber Tonny med musikk og sang, og det ender gjerne opp i en CD, som ungene gir som julegave, forteller Gundersen. Han regner med at tradisjonen vil fortsette.

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image