Se film fra Munch-jubileets høydepunkter på biblioteket!

Oppdatert av: Mette Ofstad (09.sep.2015)

Mange ulike arrangementer har det vært gjennom dette 150-års jubileet. Nå kan du se høydepunktene fra noen av dem på biblioteket torsdag 19. desember kl. 16.30.

 


munch_cover_7c.jpg

150-års jubiléet for Edvard Munch  i Kragerø har vært et aktivt jubileum. I filmen som nå foreligger på DVD og Blu-ray får vi se høydepunkter fra noen av de mange arrangementene, blant annet konsert med Ketil Bjørnstad på Bybrua, fra forestillingen ”Hjerteblod”, der du kan gjenoppleve Edvard Munchs ankomst til Kragerø i Terje Sødals skikkelse i en forestilling av Skuspillerkompaniet. Vi blir med på Munch-vandring med forfatter Hans Martin Frydenberg Flaatten, en rekke varierte kunstutstillinger, deriblant et orginalt Munch bilde, ”Hage i Kragerø” som var utstilt i Kragerø sparebank i sommer. Bøker som handler om Munchs tid i Kragerø er med, og vi møter en etterkommer etter en av Munchs benyttede modeller som har mye å fortelle fra Skrubbenområdet. Til slutt ser vi soloppgangen ut Kragerøfjorden slik den kan være en fin vintermorgen.

Filmens fotografer er Ragnhild K. Brekke, Eva C. Glock, Svein A. Brekke, Ole E. Børresen og Per O. Halvorsen. Redigering er ved Per O. Halvorsen. Filmen er på 60 min og finnes på DVD, men det er også laget en HD versjon på Blu-ray disk. Dette gir mye skarpere bilder enn en DVD.

karl_kristian_1b.jpg

Velkommen til en oppsummering av Munch-jubiléet 2013!

solen_5.jpg

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image