Ordførerens side

Oppdatert av: stein ove sannes (05.jan.2016)

Hjertelig velkommen til Kragerø kommune.

ordfoerer.jpg
Ordfører Jone Blikra (AP)

 

En kystkommune som lever hele året og en kommune vi er stolt av.  Kragerø kommune har et svært allsidig og bredt tilbud innen lags- og foreningsarbeid. Kultur- og idrettsaktiviteter foregår rundt omkring i hele kommunen – sommer som vinter. Dette bidrar til å gjøre Kragerø til en attraktiv bokommune.

I 2016 feirer Kragerø sitt 350-års jubileum!

16. januar 1666 underskrev Kong Fredrik III Kragerøs byprivilegier på København slott. Byprivilegiene gjorde Kragerø til en kjøpstad uavhengig av Skien, med egen overrådmann og byfogd.

Jubileet vil bli feiret over hele kommunen med en rekke arrangementer og vil sette sitt preg på kommunen gjennom hele 2016. Selve bursdagen blir feiret 12. juli – fra morgen til kveld.

En sommer i Kragerø sin unike skjærgård er for mange det første møtet med kommunen vår.  Fler og fler har også oppdaget kommunens mange tilbud og aktiviteter hele året rundt. «Julebyen Kragerø» og «Påskebadet» er blitt godt kjent og vi har mange tilreisende og gjester knyttet til aktiviteter og naturopplevelser gjennom hele året.

Kragerø kommune er et godt sted å vokse opp, med mange aktivitetstilbud og trygge omgivelser for barn og unge. Med full barnehagedekning, et desentralisert skoletilbud, gode omsorgsboliger og sykehjem uten venteliste – burde gjøre valget av fremtidig bosted enkelt!

Kragerø kommune ligger midt mellom Oslo og Kristiansand og har gode kommunikasjonsmuligheter i begge retninger. Det går jevnlig ekspressbusser, Sørlandsbanen ligger bare 30 min unna og det er kort vei til Torp flyplass.

Kragerø har et allsidig næringsliv – både i forhold til type aktivitet og antall ansatte. Kommunen arbeider aktivt for å kunne legge forholdene til rette for etablerte bedrifter og for de som ønsker å etablere seg i kommunen.

Ta kontakt med kommunen og du vil bli godt mottatt.

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image