Ordføreren åpnet Biblioteksuka

Oppdatert av: Mette Ofstad (09.sep.2015)

Det er første gang det arrangeres Bibliotekuke i Telemark og alle ordførerne har fått invitasjon til å lese for førskolebarna. Ordføreren i Kragerø var først ute med å si ja. Og ungene satte pris på høytlesingen. Dessuten var de opptatt av ordførerkjedet!

IMG_0004.JPGUngene var utrolig oppmerksomme og fulgte nøye med da Karsten og Petra og Muldvarpen og snømannen ble lest høyt for dem etter at ordføreren nøye hadde forklart dem om "krigsskipet" som pryder anhenget. Da ble det litt lokalhistorie med på kjøpet!

Idag torsdag er det bokprat kl, ett med Elin Steinsen i Meierigalleriet. Målgruppen er alle leselystne og medlemmer av lesesirkler og lignende. Her blir det smakebiter fra utvalgte bøker.I kveld kommer forfatter Bjørn-Erik Hansen som vil snakke om boka "Glamour for Goebbels: Historien om skuespilleren Kirsten Heiberg"  Dette arrangementet starter klokka 18.30 og er i samarbeid med Kragerø og Skåtøy Historielag.

Gjennom hele uka står en utstilling av dagbøker framme i biblioteket. Dagbøkene er bøker både for voksne og barn som er skrevet i dagboks form. Selvsagt er de til utlån.

I tillegg har Biblioteksuka lagt opp til konkurranser. Det står mer om regler om denne på www.bibliotekuka.no. Premiene er "en i-pad mini eller to" ifølge den fine trykksaken som gir mye informasjon om tilbud på de forskjellige bibliotekene i Telemark.

IMG_0017.JPG

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image