Om Kragerøkortet

Oppdatert av: Knut Jost Arntzen (09.sep.2015)

Med Kragerøkortet har man forhåndsbetalt for fem kinobesøk og fem besøk i svømmehallen. Kragerøkortet er perfekt som gave til alle aldersgrupper!

På Kragerøkortets nettside får publikum oversikt over fritidstilbud i kommunen, og klubbene får hjelp til å være synlig overfor publikum. 

Mange har vel hørt en ungdom klage over at "det ikke er noe å finne på" eller at "det ikke er noe som skjer her i byen". 

Dette synes vi på Kulturkontoret er veldig rart, fordi vi vet at det er vanvittig mye som skjer i Kragerø! Det er over 270 lag og foreninger innenfor kommunens grenser. Av disse, er det over 70 lag og foreninger som tilbyr et fritidstilbud til barn og unge. I tillegg finnes bedrifter som tilbyr fritidsaktiviteter til alle aldersgrupper.

Tillatt oss å ramse opp noen av tilbudene vi tenker på: fotball, håndball, turn, korps, golf, speiding, vennskapsgrupper, filosofi og diskusjonsgrupper, badminton, husflid, sangkor, kino, jeger og fiskeforeninger, sjakk, sykling, klatring, judo, kickboksing, salsa, dataklubber, treningsstudioer, boksing, kunstforeninger, paintball, motorsport, båtsport, seilforening, humanitære organisasjoner, svømming, politiske organisasjoner, festivaler og konserter, hesteridning, ponniridning, putball, basket, frisbee, løping, turgrupper, geocatching, ungdomsklubb, ungdomsråd, seniorklubb, langrenn, skøyter, snowboard, skateboard og bmx… (dere skjønner hvor vi vil hen – det er MYE som skjer i Kragerø).

Når det er så mange som tilbyr spennende fritidsaktiviteter, hvorfor klager da enkelte over manglende fritids- og kulturtilbud?

Kan det være så enkelt at ungdommene ikke har hørt om tilbudene? Kanskje fordi vedkommende tilhører en generasjon som er vant til å orientere seg på internett, og helst ønsker å finne all interessant informasjon på en nettside?

Kanskje du er småbarnsforelder, innflytter eller en nybakt pensjonist, og tenker akkurat det samme som ungdommen?

På Kulturkontoret jobber vi sammen med nær sagt alle lag og foreninger i Kragerø. Derfor er det kanskje ikke så rart at vi har oversikt over hva som skjer. Vi får informasjonen servert, og det bør alle andre også få! Kragerøkortet er et forsøk på å få til dette.

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image