Nytt tirsdagsmøte om litteratur og lesing i Meierigalleriet

Tirsdag 18.oktober kl.16.30 er det igjen tid for bok i Meierigalleriet. Bibliotekets lesesirkel hadde sin første samling i september, og mange interesserte møtte fram og ville være med.

De fleste av disse har siden da lest en bok som er liten av format, men med et stort tema: ”Kaos og øyeblikkets renhet” av Kurt Aust, og i møtet denne tirsdagen vil man snakke om og dele tankene og opplevelsene denne boka har gitt leserne. Det presiseres at det er åpent for interesserte å komme selv om man ikke møtte opp sist eller har lest denne boka - man kan bare sitte og høre på hvis en ønsker det.

En del av de som meldte interesse sist, har også lest en annen artig liten roman:

” En uvanlig leser” av Alan Bennett. Leseren som boka handler om, er dronning Elisabeth II. Denne boka står også på agendaen i denne andre samlingen der bibliotekar Elin Steinsen er ansvarlig og legger til rette for samtaler om litteratur og det å lese. Alle interesserte ønskes velkommen, og som vanlig blir det enkel servering i Meierigalleriet.