Nytt kurs i babysang over påske

Oppdatert av: Mette Ofstad (03.apr.2012)

Kulturskolen ønsker å samle småbarnsforeldre for å synge, danse og leke med musikk, sammen med barna. Denne gang er babysangkurset for unger under ett år.

Foreldre blir minnet på sanger de en gang kunne, samtidig som de får de mulighet til å lære nye sanger og leker som kan brukes sammen med barnet hjemme. Både kjente og mindre kjente sanger synges, glade og triste sanger, søvndyssende sanger og sanger som gir ny energi! Dette er ingen sangøvelse, men et sted for gode musikalske opplevelser.

Kom og bli inspirert!

Lærer for dette tilbudet er Annika Westgård fra Kragerø. Hun har mastergrad i musikkpedagogikk og har jobbet spesielt med dette emnet. Kurset starter tirsdag 17.04. Påmelding til kulturskolen! Her gjelder først til møllaprinsippet!