Nystartet klubb for psykisk utviklingshemmede

Distrikt 2 ved lagleder Aud Handelsby har dradd i gang klubben der over 30 møtte opp første gang 4. november. Neste møte blir torsdag 2. desember, og å dømme etter responsen fra det første møtet, vil mange komme igjen. Møtestedet er KVOA på Kalstad.

- Responsen var overveldende, sier Aud Handelsby og forteller at folk fra alle PU-boligene i kommunen kom; blant dem Helle og Holt i Sannidal. Også flere som bor hjemme hos sine foresatte dukket opp. Hun forteller at de legger opp til et møte i måneden - den første torsdagen i hver måned er huket av for klubben. Det er full fart de to timene klubben varer. Deltakerne spiller boccia i gangen og brettspill av alle slag inne i oppholdsstua - alt fra Ludo til Monopol til vanlige kortspill. Et kurongbrett er også tilgjengelig.

- Vi har servering og også musikk, og de som vil danse har anledning til det, sier Aud Handelsby som kan fortelle at møtet 2. desember vil være litt mer "juleaktig" enn det første møtet, siden dette blir det eneste møtet i desember. Møtet starter kl. 18.00 og varer til kl. 20.00.