Nye fastleger og fysioterapeuter i Kragerø

Kragerø kommune har inngått driftsavtale med to nye fastleger og to nye fysioterapeuter nå i høst.

Dr. Nadezda Wessel har overtatt etter Birgit og Olav Rapsch ved Sannidal legekontor. Dr. Natalia Fjeldstad har overtatt etter Balder Grøgaard på Ytre Strandvei legesenter.

Begge overtar eksisterende pasientlister og telefonnummer og åpningstider forblir uendret.

Fysioterapeut Knut Johannesen ved Kragerø fysikalske institutt, har trappet ned til 50 prosent før han går helt av ved årsskiftet. Fysioterapeut Kari Farsjø fyller opp den ledige hjemmelen på 50 prosent og øker tilsvarende til 100prosent fra nyttår. Kari skal jobbe med psykomotorisk fysioterapi, et nytt og etterspurt tilbud til innbyggerne i kommunen. Instituttet har flyttet fra Kirketomta til nye lokaler i Løkkebakken 12.

På Brygga fysikalske institutt har fysioterapeut Anne Karine W Christiansen gått over i pensjonistenes rekker. Kommunen takker henne for lang og god tjeneste og ønsker velkommen til fysioterapeut Silvana Paulsen som overtar etter henne. Hun vil organisere en del gruppetilbud og flytte til lokaler i Løkkebakken 12.

Fysioterapeut Anne Sofie Walle er ikke ny i Kragerø, men hun har fått økt driftsavtalen sin med kommunen til 100 prosent i høst. Hun har dessuten flyttet til nye lokaler på Torvet, hvor hun etablerer en rekke ulike gruppetilbud.

- Vi ønsker de nye velkommen og håper alle vil bidra til å gi kommunens innbyggere et godt og variert helsetilbud, sier helsesjef Anny Skaug Grøgaard.anny_skaug_grogaard2.jpg