Ny styreleder i Kragerø Kunstskole AS

Oppdatert av: stein ove sannes (09.sep.2015)

Gjertrud Grimsrud fikk ny jobb i vår og måtte derfor avvikle sitt verv som styreleder i Kragerø Kunstskole. Åse Gunleiksrud takket ja til styrelederjobben etter Grimsrud.

Gunleiksrud er utdannet statsviter og har bakgrunn fra Kunnskapsdepartementet, hvor hun arbeidet fra 1998. Gunleiksrud er 41 år, opprinnelig fra Stokke, nå bosatt på Levang hvor hun har bodd siden 2010. Hun er autodidakt kunstner og jobber med kunsten ved siden av familielivet. Gunleiksrud er medlem i Kragerø Venstre.

Den erfaring og kompetanse hun har fra Kunnskapsdepartementet vil komme godt med for Kunstskolen i etableringsåret. I sin tid i departementet deltok hun bl.a. i arbeidet med gjennomgangen av skolene på det såkalte ”mellomnivået” ; 6A skolene i privatskoleloven og fagskolene. De spesielle problemstillingene rundt det skoleslaget som Kragerø Kunstskole representerer kjenner hun derfor godt til.

Det er nå i underkant av ett år til oppstarten. Grimsrud har en krevende og spennende styrelederjobb, der mange viktige saker skal på plass i løpet av kort tid. Åse Gunleiksrud har allerede tatt godt fatt på styreledervervet med oppgaver som vedrører oppstarten.

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image