Ny bygningssjef i Kragerø kommune

Oppdatert av: stein ove sannes (11.nov.2010)

Kragerø kommune har ansatt Per Arstein som enhetsleder for bygg og areal. Vår nye bygningssjef er 54 år gammel, utdannet fra Oslo ingeniørhøgskole og er bosatt i Skien. Han vil tiltre stillingen 1. mars 2011.

Per Arstein er i dag ansatt som leder av teknisk avdeling i Porsgrunn, Bamble, Borgestad Boligbyggelag (PBBL). Han har fra tidligere solid erfaring fra arbeid med kommunal arealforvaltning og byggesaksbehandling. Arstein har vært ansatt både  ved byplankontoret i Porsgrunn kommune og bygningsvesenet i tidligere Sem kommune. Bygningssjefsjobben i Kragerø kommune er både en krevende og spennende stilling. Det har vært viktig for oss å få en velkvalifisert etterfølger etter nåværende bygningssjef Arnt Rugseth. Vi er derfor svært glade for at Per Arstein søkte og har takket ja til stillingen.

Per Arstein begynner i jobben 1. mars 2011. Arnt Rugseth har tidligere varslet at han ønsker å tre inn i pensjonistenes rekker ved årsskiftet. Han er imidlertid villig til å bidra til en god overgangsordning fram til etterfølgeren hans er på plass.Vi benytter samtidig anledningen til å takke Arnt for han arbeidsinnsats i Kragerø kommune som har vært vesentlig ut over det en kan forvente.

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image