Ny avtale med ungdomsbedriften "Moove" underskrevet idag

Oppdatert av: Mette Ofstad (02.okt.2013)

Ungdomsbedriften "Moove" ved Kragerø videregående skole har ansvaret for å gjennomføre et opplegg i fysisk aktivitet med alle 6. og 7. klassingene ved Sannidal, Helle og Kragerø skoler. Idag undertegnet styreleder Eirik Røneid Larsen og økonomiansvarlig Hanne Iversen i elevbedriften Moove kontrakten sammen med skolesjef Gro Lien.

Elevene i grunnskolen setter stor pris på tilbudet, mens elevene fra videregående skole får prøvd seg i faget "Treningsledelse" samt får erfaring i å drive en elevbedrift. Dette er en vinn-vinnsituasjon for både elevene i grunnskolen og Kragerø videregående skole. Alle er fornøyd med dette tilbudet som også ble gjennomført i fjor.

Ungdomsbedriften har som nevnt ansvaret for å gjennomføre   "fysisk aktivitet" i 6. og 7. klasse ved Kragerø, Sannidal og Helle skoler. Det er ingen vurdering i "faget". Målet er at alle skal være med på fysisk aktivitet på en positiv måte. Derfor skal instruktørene  være spesielt oppmerksomme på elever som ikke finner seg til rette. Elevbedriften har såpass mange instruktører at det er mulig å individualisere på en god måte.

 I "fysisk aktivitet "har elevene på seg sine vanlige klær. Opplegget skal skille seg ut fra en vanlig gymtime.

Hvert år arrangerer ungdomsbedriften også en aktivitetsdag i idrettshallen for alle 6. og 7. klassene i kommunen. Her får elevene utfolde seg fysisk, og bli kjent med hverandre før man begynner på ungdomsskolen. Tilbudene er mange og varierte. Elevene prøver seg på alt mulig fra Innebandy til "Bomba brenner".

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image