Nonnene på Jomfruland til barnehagene!

I disse dager er det på vei en bok - et opptrykk av boka til Odd Brochmann om nonnene på Jomfruland - til hver barnehage med ønske om god sommer!

Tårnbrygga kystkultursenter ga i fjor ut opptrykk av ”Nonnene på Jomfruland” av Odd Brochmann, og i den forbindelse hadde Kragerø bibliotek utstilling av illustrasjonene på bibliotekts eget galleri: Meierigalleriet.  Jørgen Haave fra kystkultursenteret har donert en del eksemplarer av boken til biblioteket, og sammen fant Haave og biblioteket ut at det kunne være hyggelig å gi et eksemplar til hver barnehage i kommunen. Så derfor er det at  en bok i disse dager er på vei til hver barnehage med ønske om god sommer!

Til høsten skal Kragerø bibliotek ha tre bildebok-utstillinger i Meierigalleriet, og bibliotekets egen barnebibliotekar Cecilie Lysell leser gjerne høyt for besøkende grupper. Følg med på kommunens nettsider og i KV for tidspunkter for utstillingene. Hvis noen ønsker høytlesning mens de er på biblioteket, er det fint om det tas kontakt på forhånd og avtales tid, slik at Cecilie får sjansen til å forberede seg litt!