Nasjonal nettverkskonferanse om Munch/Ibsen i Kragerø.

Oppdatert av: stein ove sannes (09.sep.2015)

Ordfører Kåre Preben Hegland åpnet onsdag formiddag sammen med nestleder i Kulturutvalget i Telemark Erling Laland den Nasjonale nettverkskonferansen om Edvard Munch og Edvard Munch som foregår i Kragerø 12. og 13. februar

I alt er det 50 deltakere fra hele landet som ønsker å være med på starten av et verdiskapningsprogram gjennom et nasjonalt nettverk med ulike aktører knyttet til Munch og Ibsen.

Det er Telemark fylkeskommune i samarbeid med kommunene Skien og Kragerø som inviterer Munch- og Ibsenaktører i Norge til Kragerø i februar 2014. Stikkord for konferansen er bl.a. Hvordan møte fremtidens høye forventninger skapt blant annet av årets suksessrike Munch-jubileum og tidligere års Munch- og Ibsensatsninger? Kan disse to ikonene sammen forsterke og bidra til et langsiktig og offensivt samarbeid mellom kunst- og kulturfeltet, stedsutviklingsarbeid og næringsliv?

Foredragsholdere på konferansen er; Fylkeskultursjef Geir Berge Nordtveit, Direktør Munchmuseet Stein Olav Henrichsen, Redaktør Ove Mellingen i Telemarksavisa, Avd.direktør laboratorium i Norsk kulturråd Reidar Gjersvik, Avd.direktør for reiseliv og kultur i Innovasjon Norge Audun Pettersen, Avd.direktør i Kulturseksjonen for Norgesfremme og Protokoll i Utenriksdepartementet Cecilie Willoch, Stortingspolitiker fra Telemark og nestleder i Familie- og kulturkomiteen Geir Jørgen Bekkevold, Amanuensis emeritus i kulturpolitikk og reiseliv Dag Aanderaa, Forsker Anja Hjelseth Telemarksforsking og tidligere politisk sekretær i KRD. En del av programmet for konferansen er også en guidet Munch-vandring med Katja Ræder Aarflot.

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image