Velkommen til Sykle til jobben!

Oppdatert av: stein ove sannes (11.apr.2017)

Sykle til jobben-aksjonen er en årlig aktivitetskonkurranse i regi av Norges Bedriftsidrettsforbund. Det er med stor glede at Kragerø kommune i år tilbyr alle innbyggere og alle som jobber i Kragerø kommune gratis deltakelse i Sykle til jobben.

Kommunen er veldig klar for å bidra til å få flere til å velge en aktiv reisevei og vi vil ha nettopp deg med i Sykle til jobben, konkurransen der alle er stjerner.

I aksjonen kan ALL aktivitet registreres, om du sykler, svømmer, driver med styrketrening, spiller fotball eller går en tur, all aktivitet kan registreres.

Din jobb er å bevege deg mest mulig og loggføre aktiviteten din. Det gjør du ved å loggføre aktiviteten på MinSIde eller via appene Strava eller Endomondo, som kan lastes ned fra Appstore eller Google play.

Meld deg på som enkeltdeltaker, eller meld dere på som et lag – via arbeidsplassen. Deltakeravgiften dekkes av Kragerø kommune, vi er registrert som gratiskommune.

Aksjonen 2017 starter 19. april og avsluttes 17. juni, og både lag og enkeltdeltakere premieres. Premier trekkes med utgangspunkt i snittpoeng på laget og minimumspoeng pr. uke. Her er alle stjerner, derfor kan du maks oppnå 3 poeng pr. dag.

I tillegg trekkes det flere mindre premier fortløpende. Ukespremier trekkes tirsdager påfølgende uke, så du må loggføre din aktivitet innen midnatt mandag.

Påmeldingen er åpen, så logg deg på og forbered deg på oppvarming og klargjøring til kampanjestart 19. april. Vi gleder oss til å sykle sammen med dere, lykke til!

Mer info se:  http://www.sykletiljobben.no/

Jone Blikra                                         Inger Lysa