Museumsseminar på Berg, i morgen 11. mars.

Oppdatert av: stein ove sannes (09.sep.2015)

For å belyse situasjonen for Berg – Kragerø Museum inviterer Enhet for kultur – Kragerø kommune til et seminar på Berg i morgen11. mars. Vi ønsker et bredt engasjement i lokalsamfunnet og inviterer alle som vil til seminaret.

Forventningene til et åpent og pulserende museum er store, mens de økonomiske rammene er så begrenset at Telemark Museum kommende sesong ikke har ressurser til å holde museet åpent. Museets nye strategiplan konkluderer med at Berg skal holdes stengt, mens man ønsker å satse mer på Kittelsenhuset.

Vi ønsker sammen å kunne tenke kreativt i forhold til Bergs fremtid.

Det er laget et program hvor vi får innspill fra museumsledelsen ved Telemark Museum, eierstyret (Henriette Homans Legat), Berg Museums Venner, Thomas Bakkerud, Kragerø og Skåtøy Historielag og ordfører Kåre Preben Hegland.

pdf.jpg
Programmet