Møte med gårdeierne i Kragerø sentrum

Oppdatert av: stein ove sannes (09.sep.2015)

Om lag 14 gårdeiere var samlet på rådhuset onsdag kveld. Målet for møtet var etablering av Kragerø Gårdeierforening.

Ordfører hilste velkommen før Glenn Eikbråten fra Byfolk, gårdeierforeningen i Oslo sentrum holt et svært interessant foredrag.
Her var det mange "gullkorn" å ta med seg.
Eikbråten var invitert av næringssjefen etter et inspirerende foredrag han holdt for halvannet år siden.
Etter den tid har Bjørn Andersen, sammen med en liten håndfull gårdeiere jobbet aktivt med å skape et grunnlag for en slik forening.
På møtet ble det valgt et interimsstyre som skal arbeide videre med vedtekter m.m. fram til konstituerende møte i august.
Med dette ligger det an til at Kragerø sentrum nå får på plass et samarbeid gjennom en forening som utvilsomt vil vise seg svært verdifull for Kragerø sentrum og for hele kommunen.