Misfarget vann innerst i Kilsfjorden

Oppdatert av: stein ove sannes (09.sep.2015)

Kragerø kommune sjekker årsaken til misfarget vann onsdag og torsdag innerst i Kilsfjorden. Det ble i denne sammenheng påvist død fisk i en bekk som renner ut i dette området. I den forbindelse har Kragerø kommune tatt vannprøver for å finne årsaken til misfargingen og død fisk.

Disse vannprøvene er sendt til analyse og inntil dette resultatet er klart kan det ikke sies noe om årsaken. Det er ikke tegn på olje, såpe eller kloakk i vannet. Fylkesmannens miljøvernavdeling og Kystverket er underrettet om saken. Kragerø kommune følger denne saken tett  og vi vil komme med mer informasjon så snart resultatet av vannprøvene er klare. Vannprøvene er sendt til Eurofins for en kjemisk analyse men det vil ta noen dager før Kragerø kommune får svaret på analysen.