"Min Gate"

Oppdatert av: stein ove sannes (09.sep.2015)

Vi legger nå ut en ny selvbetjeningsløsning «MinGate». Her kan du elektronisk melde inn mangler eller feil som feks. hull i veg, søppel og tagging m.m. Du kan også se andre saker som er meldt inn tidligere.

MinGate finner du på høyresiden på vår nettside eller under «Elektroniske tjenester»

Når du skal melde inn en sak klikker du på linken «elektroniske skjema» inne i programmet MinGate. Husk å angi adresse og plassering i kartet så nøyaktig du klarer. Velg hva slags type feil henvendelsen gjelder og beskriv hva saken gjelder. Du må også fylle inn navn og e-postadresse for å få saken registert. 

Sakene registreres og blir sendt til den ansvarlige avdeling. Her vil sakene bli prioritert etter alvorlighetsgrad og behandles deretter. Du vil få tilbakemelding på e-post når det skjer noe nytt i saken din.

Når du har en sak du vil melde fra om, sjekk om andre har lagt inn dette tidligere. Da er det ikke nødvendig for deg å melde dette på nytt. Klikk på det røde merket i kartet eller se i oversikten over de 10 siste saker for å se den enkelte sak.

Om du melder inn en sak er det en fordel om du kan legge ved et bilde. For øvrig er det av stor betydning at stedsangivelsen er så korrekt som mulig. Det er det lettere angi stedet dersom du zoomer inn kartet.

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image