Lær å fortelle en historie med bruk av digitale verktøy

Oppdatert av: stein ove sannes (05.okt.2010)

Kystkulturprosjektet arrangerer kurs over tre kvelder med tema Telemarkskysten den 19. okt, 25. okt og 26. okt

Nærmere informasjon om kurset www.porsgrunn.kommune.no/kystled

Lag din egen fortelling med lydopptaker, fotoapparat og datamaskin som verktøy eller gjenfortell en gammel historie med nye virkemidler.
Her er det mulig for både ung og gammel å bringe kystkulturen videre i et muntlig og visuelt språk.

Har du et forhold til Telemarkskysten og en fortelling du ønsker å dele med flere, så meld deg på til kystkulturprosjektet v/Øystein H. Lie tlf. 35 54 72 62/91 61 40 98 eller oystein.halvdan.lie@porsgrunn.kommune.no. Kurset er gratis og det kreves bare alminnelige ferdigheter i data.

For deg som arbeider med lokalhistorie kan dette være en ny og spennende måte å formidle historien på særlig overfor yngre mennesker.

For deg som hørte Dag Holmer i Bamble historielag på lokalradioen forleden og hans bekyrminger for rekruttering til historielaget, kan denne formidlingsformen kanskje også være noe som kan friste yngre mennesker til å engasjere seg i lokalhistorisk arbeid.