Lars Verket om padling på Kragerø bibliotek.

Kommende tirsdag, 22. februar kl.16.30, kommer Padleren med stor P, Lars Verket, til Kragerø bibliotek og tar oss med på noen fine padleturer i vår nære skjærgård. Han vil vise bilder og kåsere om padlingens gleder i Meierigalleriet.

Lars Verket (f. 1969) betegner seg selv som homo ludens – eventyrer, forfatter, fotograf, foredragsholder og ”undrende borger”. Han er gift og bosatt i Kristiansand, men i sommerhalvåret er han mye på hytta i Bamble, noe som henger nøye sammen med at han er lidenskapelig opptatt av friluftsliv og spesielt havpadling.

Han er universitetsutdannet innenfor sosialøkonomi og statsvitenskap, og har i tillegg høyskoleutdannelse innenfor idrett og friluftsliv. Han har vært selvstendig næringsdrivende på heltid siden 2005. Målsettingen har vært å kunne leve mest mulig av padlerelatert virksomhet. Det har ført til utgivelse av fem padleguider basert på padleturer i Sør-Norge, nærmere bestemt Telemark, Agder-fylkene og Rogaland. Av disse er padling langs Telemarkskysten antagelig av størst interesse for de som besøker Meierigalleriet denne ettermiddagen, og Lars Verket har dekket vårt område svært godt med gode tips for leirplasser og mange vakre bilder fra Kragerø-skjærgården. I tillegg vil nok padleentusiasten som også er opptatt av stillhet og refleksjon, dele med seg hva naturopplevelser kan bety for økt livskvalitet.

Det vil bli mulig å kjøpe padleguidene til Lars Verket etter bildeforedraget.