Kvalitet og innhold

Oppdatert av: stein ove sannes (04.sep.2017)

.nullmobbing_small_gul.png

På det nye nettstedet www.nullmobbing.no finner barn, unge og foreldre informasjon og råd om mobbing og deres rettigheter

 

Kvalitet og innhold i SFO
Vi ønsker å kunne presentere en SFO med høy kvalitet på omsorg og gode relasjoner til barna. For å sikre kvalitet, må relasjonen preges av omsorg, varme, humor og av voksne som:
- er i stand til å lytte og følge opp
- gir daglig positiv bekreftelse
- evner å se og forstå det enkelte barn
 

Fysisk aktivitet og kosthold i SFO
Fysisk aktivitet er viktig for den fysiske, psykiske og sosiale utviklingen til barna. Barna lærer med alle sanser og gjennom å bruke kroppen aktivt. De må derfor få rikelig tid til lek og annen fysisk aktivitet.

Vi har over lang tid hatt fokus på sunt kosthold og fysisk aktivitet ved Levanngsheia SFO. Vi har deltatt på fiskesprell kurs del 1 og del 2. Vi er svært fornøyd med samarbeidet vi har med fiskesprell. Vi serverer fisk både som pålegg og varmmat. De fleste smaker og syntes fisk er godt. Vi tilbyr forskjellige fiskepålegg hver dag på SFO.

I mai 2015 utarbeidet en arbeidsgruppe en prosjektplan "Liv og røre i Kragerø". Planen omhandler sunt kosthold og økt fysisk aktivitet i skole og SFO.Arbeidsgruppen består av ansatte i Kragerø kommune, 2 er fra skoleadministrasjonen, 2 er SFOledere, 1 er rektor og 1 er lærer fra ungdomstrinnet. Gruppen har også hatt tett samarbeid med Telemark fylkeskommune (folkehelse).

 

Uteliv
Vi ønsker å gi barna en positiv opplevelse av å være ute. Vi mener at en samtale rundt bålet mens vi griller og drikker kakao, er like givende som rundt bordet inne på SFO.
Naturen rundt oss er stadig i bevegelse, så opplevelsene er mange og rike.
Mange barn har i dag lange dager både på skolen og i SFO, samt aktiviteter på kveldstid. Vi håper i den forbindelse at utetiden på SFO vil føles som en frisk pust i en travel hverdag.

 

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær !
Det er derfor viktig at dere foresatte sender med barna riktige klær/ godt med klær og ALLTID sørge for at de har et ekstra skift i hylla på skolen.

Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KONTAKT OSS


Tlf.35 98 62 00
Faks:35 98 34 60
Legevakt:116 117

post@kragero.kommune.no

Besøksadresse:

Rådhusgata 5
3770 Kragerø

Postadresse:

Pb. 128, 3791 Kragerø

Org. nr. 963 946 902

Bottom image