Kulturskolen slår til med konsertuke

Denne uka legger Kulturskolen i Kragerø sin vanlige timeplan til side. Nå blir det øvings- og konsertuke. Her er det duket for musikk i flere sjangere og noe for enhver smak. Første konsert ut er onsdag 24. november på Stopp en halv - en rocka konsert ispedd en del nye sanger, nye bandsammensetninger og mer etablerte band. Her blir det skikkelig lys- og lydtrykk. Deltakerne er alle fra 13 år og oppover. Og mer følger.

I Kragerø kirke fredag 26. november kommer en mer seriøs konsert av det akustiske slaget. Her er det også duket for flygelspill, vakker sang, fløytespill og elever fra ungdomsskolealder og oppover. Den siste konserten blir lørdag 27. november på Kragerø Biograf.  Her er det deltakere i alle aldre, fra 6 til 18 år. Her blir det også rom for debutantene, og det gir denne konserten en ekstra nerve. Det hele avsluttes med feiende hip-hop dans.
Nå gjelder det at folk flest kjenner sin besøkelsestid og benytter sjansen til å høre og se de flinke kulturskolelevene i kommunen. Her det duket for mange fine konsertopplevelser. De to første konsertene er gratis. På kinoen koster det 80 for voksne og 40 for barn under 12 år. Kulturskoleelever går gratis.

- Alle er hjertelig velkomne, sier kulturskolerektor Tormod Hansen.